Основите на Флат Мениджър

Image by Possessed Photography

Философия 

Най-ценният актив на една компания е нейният екип, а целта на екипа е да предоставя възможно най-добрата услуга за клиентите. 

Мисия

Мисията на Флат Мениджър е да оптимизира печалбата на собствениците на имоти и да отнеме техните грижи по етичен и отговорен начин. 

Визия

Нашата визия е да  бъдем дългосрочен партньор на всички собственици на жилищни недвижими имоти в България и да приложим модела си на работа в други страни по света.  

Ценности

  • Предизвикваме конвенционалната мъдрост

  • Работим ефективно, но с интегритет

  • Иновираме или оптимизираме

  • Винаги сме честни и коректни

  • Винаги сме предприемчиви

  • Винаги работим заедно

capital-nobg.png
155545-medium_logo-teaser300_edited.png
BNT1-nobg_edited.png
BTV-nobg_edited.png
Nova-nobg_edited.png
lemonde-nobg.png
forbes black.png
bloomberg-nobg.png
preview-1588573772570_edited.png

Нашата история

Декември

2016

Дружеството е регистрирано и започва да търси първите си клиенти - собственици на имоти в София, които желаят да ги отдават чрез Airbnb

Март

2017

Флат Мениджър сключва първите си договори за управление и настанява първите си гости от Airbnb в апартамент в Гео Милев.

Юли

2017

Отваря нашият първи франчайз, във Варна, с няколко имота, които посрещат гости през лятото. 

Ноември

2017

Флат Мениджър започва работа с Booking.com и става първата компания в света, за чиито имоти платформата осигурява безплатна фотосесия. 

Март

2018

Към портфолиото ни с имоти прибавяме и първия си хотел - сграда с 10 апартамента до парк Заимов в София, която служи и за офис на компанията.

Август

2018

Откриваме бутиковия хотел R34Започваме работа и с Expedia Group, а портфолиото ни с имоти под управление надхвърля 100. 

Април

2019

Отваряме офиси в Пловдив и Бургас, както и първия ни международен франчайз в Букурещ, Румъния. Пускаме и собствена платформа за наеми FlatAway

Декември

2019

С помощта на стартъп асоциацията БЕСКО и други партньори успяваме да предотвратим забраната на краткосрочните наеми в България

Април

2020

В отговор на пандемията предоставяме апартаменти за 14-дневна карантина и пускаме нова услуга - управление на дългосрочни наеми

Октомври

2020

След силен сезон на Черноморието и без да освободим нито един член на екипа в условията на най-тежката криза в туризма, ние се връщаме в офиса

Юли

2021

Флат Мениджър става първата и единствена компания за управление на имоти, партньор на Homes & Villas by Marriott International в България.

Октомври

2021

Започваме да обслужваме и традиционните сегменти в пазара на имоти - дългосрочни наеми и продажби, с иновативен бизнес модел.