Услуги

За компанията

Контакти

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

+359 (0) 875 333 000

ул. Победа 1, София

© 2019 Всички права запазени Flat Manager  | Политика за защита на лични данни | Общи условия

FM Rent

Основната дейност на Flat Manager е управлението на имоти, които се отдават под наем чрез платформи като Airbnb и Booking.com . С помощта на нашите услуги ще можете да се възползвате от всички предимства на краткосрочните наеми.

Предимства

По-висока

доходност

Подходящите имоти могат да генерират до 100% по-високи приходи в сравнение с традиционен наем. 

Сигурност и

поддръжка

Винаги получавате уговорения наем в срок.

Имотът ви се чисти и

поддържа редовно. 

Пълна

свобода

Ползвате имота си, когато пожелаете. Ако живеете в чужбина, не се лишавайте от домашния уют когато сте тук. 

Открийте услугите ни

Успешното реализиране на един имот в платформите за краткосрочни наеми зависи не само от качеството на индивидуалните дейности, но и от тяхната последователност и синхронизация. Поради тази причина ние предлагаме само един пакет услуги, който включва всичко и струва 25% от генерирания доход.

Есенна кампания за набиране на имоти: Ако станете наш клиент между 15.09.2019 и 15.12.2019 комисионата ни се намалява от 25% на 20% за период от една година от датата на сключване на договор за управление !

Процес на работа

1. Консултация

Събираме информация за имота и правим приблизителна оценка на доходността. Ако резултатът показва, че доходността би била по-висока ако имотът се отдава при нас, насрочваме оглед. В противен случай ще ви препоръчаме традиционен наем. 

2. Оглед

По време на консултацията нашите мениджъри дават насоки за необходимото обзавеждане и оборудване в имота. Следващата стъпка е среща на място, която ще ни даде възможност да отговорим на всички ваши въпроси. Подписваме и договор.   

3. Старт

Оперативният ни екип прави опис на имота, инсталира метод за настаняване и подготвя апартамента за гости. През това време маркетинг отделът изготвя профилите на имота в различните платформи. Имотът е готов да посреща гости след 5-7 работни дни.  

Имате въпроси?

Разгледайте често задаваните въпроси или направо се свържете с нас!

Нека не губим ценно време!