Специални оферти

Modern Bedroom

Промоция!

Услуги на стойност 350лв безплатно до 31.03.2021

Сключи договор за управление на имот в София или Пловдив до 31.03.2021 и получи безплатно: 

професионални снимки

кутия-сейф за ключове MasterLock 

висококачествено спално бельо и кърпи за 1 година ако имотът ти е в София

основно почистване от професионална фирма ако имотът ти е в Пловдив

Защо сега?

Търсенето изпреварва предлагането.

По време на пандемията много от собствениците на "Airbnb апартаменти" заложиха на сигурно и прехвърлиха имотите си на пазара на дългосрочно отдаване. Предлагането на краткосрочни наеми намаля двойно. 

С настъпването на пролетта, бързия темп на ваксинация в много държави и възобновяването на пътуванията очакваме да посрещнем хиляди гости през следващите месеци, които предпочитат самостоятелни места за настаняване. 

Отчетохме рекордно висока заетост от 71% за традиционно най-слабия месец февруари. За нас е важно да можем да настаним не само туристи, но и нашите корпоративни клиенти и редовни гости, а за целта ще ни трябват повече апартаменти възможно най-скоро!

Тип имот?

Апартамент в центъра с хубав интериор.

Локацията е определяща за краткосрочните наеми. Най-подходящите имоти се намират в идеалния център, на пешеходно разстояние от забележителностите на града. В някои случаи имоти в "широкия" център и също генерират по-висока доходност при този начин на отдаване.

Интериорът е друг основен фактор за успеха на дадено жилище на пазара на краткосрочни наеми. Жилището трябва да е ремонтирано или освежено наскоро, обзаведено уютно, светло и оборудвано с всичко необходимо за кратък престой. 

 

Условия?

Услуги на стойност 350лв ако имотът е при нас над 6 месеца.

  • Промоцията е валидна при сключване на договор за управление на краткосрочен наем. Комисионата за тази услуга е 20% с ДДС, а общите условия по договора може да видите тук

  • Промоцията е валидна при подписване на договор за управление преди или на 31.03.2021. Ако е необходимо повече време за оборудване или подготовка на апаратамента, промоционалните условия все още ще бъдат в сила, стига договорът вече да е подписан, а апартаментът да е готов за отдаване не по-късно от 15.04.2021. 

  • Промоцията е валидна за първите 10 клиента в София и първите 10 клиента в Пловдив! Проверявайте Facebook страницата ни за актуална информация. 

  • Промоцията е валидна за до 2 апартамента на един и същ собственик.

  • При прекратяване на договора за управление преди 30.09.2021 дължите 50% от стойността на безплатните услуги (175лв). При прекратяване на договора преди 30.04.2021 дължите цялата стойност на безплатните услуги (350лв). 

  • Флат Мениджър запазва правото си да откаже да предостави услугата управление на краткосрочен наем за имоти, за които краткосрочното отдаване не е подходящо. Нашата цел винаги е била оптимизация на прихода от даден имот; ако преценим, че по-удачен вариант е дългосрочното отдаване, ще се радваме да ви консултираме и да предложим такъв тип услуга.