Специални оферти

Image by LinkedIn Sales Solutions

100лв за препоръка!

Препоръчай ни на приятел с подходящ имот за отдаване на краткосрочен наем в София и спечели 100лв ако започнем да го управляваме! 

Виж условията тук

За град София до 31.12.2021

Image by Deniz Fuchidzhiev

350лв в услуги!

Сключи договор за управление на на краткосрочен наем в Пловдив и получи безплатно: професионални снимки, кутия-сейф за ключове и почистване!

Виж условията тук

За град Пловдив до 31.12.2021

 

100лв за препоръка

Условия на офертата

  • Възползвайки се от тази промоция получавате 100лв брутно възнаграждение когато клиент, препоръчан от вас, подпише договор за управление на недвижим имот чрез краткосрочен наем в София с "Флат Мениджър" ООД. За възнаграждението се изготвя граждански договор и от възнаграждението се удържат всички приложими данъци и осигуровки. 

  • Промоцията е безсрочна, но Флат Мениджър запазва правото си да я прекрати без предварително уведомление.

  • Няма лимит на броя клиенти, които може да ни препоръчате, но не може да получите повече от обявеното възнаграждение за един клиент. Например, ако ни препоръчате клиент, който сключи договор за управление на 3 имота, възнаграждението не се умножава по 3. 

  • Флат Мениджър запазва правото си да откаже да предостави услугата управление на краткосрочен наем за имоти, за които краткосрочното отдаване не е подходящо. Нашата цел винаги е била оптимизация на прихода от даден имот; ако преценим, че по-удачен вариант е дългосрочното отдаване, ще се радваме да консултираме клиента и да предложим такъв тип услуга, но промоцията в такъв случай не е приложима.

 

350лв в услуги

Условия на офертата

  • Възползвайки се от тази промоция получавате безплатно професионални снимки на имота, кутия-сейф за ключове MasterLock и основно почистване на имота. 

  • Промоцията е валидна при сключване на договор за управление на краткосрочен наем за апартамент в град Пловдив. Комисионата за тази услуга е 18%, а общите условия по договора може да видите тук

  • Промоцията е валидна при подписване на договор за управление преди или на 31.12.2021. Ако е необходимо повече време за оборудване или подготовка на апаратамента, промоционалните условия все още ще бъдат в сила, стига договорът вече да е подписан, а апартаментът да е готов за отдаване не по-късно от 15.01.2022. 

  • Промоцията е валидна за до 2 апартамента на един и същ собственик.

  • При прекратяване на договора за управление в рамките на 6 месеца дължите 50% от стойността на безплатните услуги (175лв). При прекратяване на договора в рамките на 3 месеца дължите цялата стойност на безплатните услуги (350лв). 

  • Флат Мениджър запазва правото си да откаже да предостави услугата управление на краткосрочен наем за имоти, за които краткосрочното отдаване не е подходящо. Нашата цел винаги е била оптимизация на прихода от даден имот; ако преценим, че по-удачен вариант е дългосрочното отдаване, ще се радваме да ви консултираме и да предложим такъв тип услуга.