Идеи за декор от нашите Суперхостове

Една от най-важните предпоставки за успех при краткосрочното отдаване под наем на имота ви, наред с локацията, е да се погрижите за дизайна му.

За да се отличите от останалите хостове, да накарате гостите ви да се чувстват като у дома си, да имате висок рейтинг и повече резервации, декорът е от ключово значение!

Нека започнем с някои съвети за тези от вас, които тепърва планират ремонт на имот с цел инвестиция за краткосрочно отдаване под наем:


Обмислете общия стил на имота:


Минимализъм:

Семпло, но стилно обзаведените апартаменти с по-малко мебели и повече пространство все по-често са за предпочитане.


Индустриален дизайн:

Металът, дървото или тухлите в декора на имотите напоследък се наблюдава като тренд.


Изберете бялото или на други светли тонове при боядисването и обзавеждането.

Така ще създадете усещане за повече простор, а и бялата основа на имота ви ще ви послужи като бяло платно, за да ви е по-лесно при избора на декора. Само с няколко елемента бихте могли да промените цялостното излъчване на апартамента си.


След като изяснихме основите, преминаваме към идеите за декора, за да обзаведете и вие имота си като нашите суперхостове:


Wall art!

Можете да превърнете апартамента си в истинско произведение на изкуството като акцентирате върху декора на една стена в иначе семплия интериор. Картини, снимки, пана, 3D конструкции или стикери за стена, са само няколко идеи, с които можете да експериментирате.


Включете огледала като акцент в дизайна. Така лесно разчупвате интериора и зрително увеличавате пространството.


Home library „Дом без книги е като тяло без душа“ е казал мъдрият Цицерон, и ние сме напълно съгласни с него! Книгите внасят страхотно усещане, затова ви съветваме да обмислите превръщането на някоя от стените в домашна библиотека или пък просто да подредите няколко книги върху рафт или камина.