6 идеи как да оползотворим времето вкъщи


Представяме Ви 6 идеи за занимания вкъщи, които могат да ви помогнат да запазите „здрав дух в здраво тяло” по време на извънредното положение. Апартаментите, които управляваме са напълно подходящи за всички тези дейности, затова заедно с всяко предложение ще ви представим някои от тях, които разполагат с необходимото оборудване.1. Готвене на кратки 30-минутни рецепти


Ако до този момент сте отлагали подобряването на кулинарните си умения, сега е подходящото време да го постигнете и да хапвате в домашния си уют ястия, които преди сте си мислели, че никога не бихте могли да приготвите сами.


Един от най-известните готвачи Джейми Оливър е майстор в готвенето на ястия за не повече 30-минути – има и издадена книга на тази тема, която ще споменем по-нататък. В интернет можем да намерим и безброй негови видеа с подобни рецепти, както и такива на други доказани готвачи!


Ето една интересна 30-минутна рецепта.Също така ви представяме някои от апартаментите от нашето портфолио, в които ще намерите страхотни кухни!


La Maison - 2BD Suite, Vitosha Blvd


Zaimov's Balcony -2BD Central Apartment


cО́coElie-aesthetic 2BD Apt next to NDK2. Интензивни 10-минутни тренировки


Тренировките сутрин могат да бъдат доста ползотворни, независимо от продължителността им, благодарение на тяхната интензивност.


Има много кратки видеоклипчета online, подходящи за хора, които не разполагат с фитнес оборудване.


Ето и едно от тях.


Един от апартаментите, които управляваме даже разполага с крос тренажор и лежанка за коремни преси: Home Sweet Home 2BD on Dondukov Blvd
3. Срещи с приятели online – видео конферентни разговори и онлайн игри


<